Ostrontillbehör

koket.se
Ostrontillbehör
Foto: Charlotte Gawell
Nils mmolinder
Nils mmolinder

Ostrontillbehör

5 ingredienser

20 m

Är det dags att njuta av ostron? Här bjuder Nils Molinder på en fräsch schalottenlöksvinägrett som gör sig riktigt bra till just ostron.

Ostron - recept, vett och värt att veta
Ostron - recept, vett och värt att veta

Ostron - recept, vett och värt att veta

Receptet är hämtat ur Nils Molinders kokbok

Läs mer

Se Nils Molinder laga receptet

logo

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl vitt vin
  • 6 cl Crème de cassis
  • 4 schalottenlökar, finhackade
  • 8 cl sockerlag

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser förutom den hackade löken.
  2. Värm upp blandningen till ca 70 grader.
  3. Häll lagen över löken och låt svalna.